Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii de utilizare
Utilizarea (vizitarea şi/ sau cumpărarea de produse) site.lui dolceviziocaffe.ro implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site.ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând pe site.ul nostru.

Despre DolceVizioCaffe.ro
DolceVizioCaffe.ro este proprietatea S.C. Duo Expresso SRL şi firma care administrează site.ul şi functionează după legislaţia în vigoare pe teritoriul României.

Drepturi de autor
Întregul conţinut al site.ului DolceVizioCaffe.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea DolceVizioCaffe.ro şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul în prealabil a site.lui DolceVizioCaffe.ro a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitarea responsabilităţii
DolceVizioCaffe.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalităţi decât cele recomandate a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. DolceVizioCaffe.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site.ul, de a reproduce parţial sau integral site.ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site.ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor, fără acordul în scris al acestuia.

Despre produse
Produsele prezentate pe DolceVizioCaffe.ro au toate avizările şi notificările necesare comercializării pe teritoriul României.

Despre comenzi
DolceVizioCaffe.ro îşi rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate sau există dubii în legătură cu provenienţa şi corectitudinea lor.

Condiţii pentru returnarea produselor
Conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă ‘Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului’. Notificarea se va data, semna şi trimite de către Dumneavoastră prin curier la adresa: Targu Mures, str. Remetea nr. 99. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de către Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamna că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. DolceVizioCaffe.ro se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile de la data denunţării de către Dvs. a contractului. Orice conflict apărut între DolceVizioCaffe.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării şi lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Despre Cookies
Acest site foloseşte cookies. Navigând pe acest site, vă daţi acordul asupra folosirii lor. Puteţi citi mai multe despre politica noastră de confidenţialitate.

Contact
Dacă aveţi sugestii şi/ sau nelămuriri, ne puteţi contacta folosind formularul de pe pagina Contact