S.C. Duo Expresso SRL

prezentare sociatate

S.C. Duo Expresso SRL

S.C. Duo Expresso SRL deţinătorul brandului Dolce Vizio Caffe a fost înfiinţată în 23.03.2005 în Târgu Mureş, având capital 100% românesc, și activează încă de la început în industrializarea și comercializarea cafelei.

Respectul și pasiunea pentru cafea precum și dorința continuă de a îmbunătăți, au fost întotdeauna la baza companiei noastre și au stimulat întreaga echipă în vederea inovării și dezvoltării, astfel concentrându-ne misiunile pe două valori de bază, pasiune și calitate. Valori pe care ni le-am însușit și care ne definesc.

Filozofia noastră este orientată în grijă pentru detaliu în alegerea cafelelor verzi de cea mai înaltă calitate. Pentru aceasta am ales cele mai apreciate sortimente de cafea Arabică și Robustă, provenite din țările producătoare care respectă standardele de calitate cum sunt: Columbia, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Brazilia, Ethiopia, Kenia, India, Indonezia, Uganda, Haiti.

Consumul zilnic global de cafea
2,25 miliarde

Peste 2.25 miliarde de cești de cafea sunt consumate în întreaga lume în fiecare zi. Această cifră impresionantă subliniază popularitatea cafelei ca una dintre cele mai îndrăgite băuturi la nivel global.

Cel mai mare consumator de cafea pe cap de locuitor
12 Kg

Finlanda este țara cu cel mai mare consum de cafea pe cap de locuitor din lume, cu o medie impresionantă de aproape 12 kg de cafea consumată de fiecare persoană în fiecare an. Cultura cafelei este profund înrădăcinată în viața de zi cu zi a finlandezilor.

România
5 Kg

Românii consumă anual peste 5 kg de cafea pe cap de locuitor, indicând o pasiune națională pentru această băutură revigorantă.